Ge en komplimang – feel good övning

Den här övningen fungerar bäst i en grupp där kursdeltagarna redan känner varandra lite grann. Jag började lektionen med den här övningen och delade ut en fras till var och en och bad dem gå runt och övertygande viska sin fras i örat på alla i klassrummet. Jag tog själv första steget och gick runt och viskade i kursdeltagarnas öron. Efter lite obekväma skratt kom alla igång och kinderna blev rosig på somliga. När vi var klara satte många sig ner med ett leende på läpparna.

 

Inspiratör: Gerd Forss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s