Tala om motivation (Nivå B1+)

Vad är det som motiverar människor? Det här är en frågeställning som är intressant att diskutera i grupper på en mer avancerad nivå, men den här diskussionen kan bli ganska personlig så det gäller att känna sin grupp.

Jag började med att fråga vad motivation egentligen är. Sedan delade jag ut följande faktaruta ur HBL (16.4.2018) där vi gick igenom de olika motivationsbehoven (svåra ord och betydelse…). Man kan också ha behoven på skilda lappar. Sedan fick de välja vilket/vilka behov de uppfattar som viktiga för dem personligen och vilka de upplever att inte berör dem det minsta. Det uppstod oerhört intressanta diskussioner.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s